Skip to main content

D50 Lighting Indicator Pools

By 25 maart 2022april 11th, 2022Kennis

Pools / Engelse uitgave

Voor iedereen die kleuren moet beoordelen. Na het succes van de Nederlands/Engelse uitgave in 2021, brengt Rudico in het voorjaar van 2022 ook een Pools talige versie uit. Veel van onze klanten hebben meerdere Poolse medewerkers in dienst. Op hun vraag om een Poolse vertaling van Kleurbeleving en Metamerie en een GRATIS Pools talige D50 Lighting Indicator moesten we eenvoudigweg acteren. Daarom zijn deze beiden vanaf maart 2022 beschikbaar.

De kwaliteit van licht heeft een cruciale invloed op de waarneming van kleuren. Goedkeuren van een kleur onder de verkeerde lichtomstandigheden kan tot kostbare fouten leiden. Beoordeel de kleur van drukwerk bij een kleurtemperatuur van 5000K. Met deze D50 Lighting Indicator zie je direct of de lichtomstandigheden voldoende zijn. Ben je heel kritisch op je huisstijl kleur? Dan moeten twee kleuren op de Lighting Indicator gelijk zijn. Praktisch gezien zal een hele kleine nuance in contrast tussen de kleurvlakken veel voorkomen en binnen praktische toleranties worden geaccepteerd.

Vraag er een aan en bewaar de waardevolle Lighting Indicator in je portemonnee of telefoonhoesje. De mini folder beschermt de Indicator tegen beschadiging.

Vraag een gratis Pools/Engels exemplaar of vraag een gratis Nederlands/Engels exemplaar aan

Homepage Blog