Skip to main content

Waar duurzaamheid en kwaliteit een indruk achterlaten

Felco is het preprint bedrijf dat de klant een brede service kan bieden, van begeleiding van artwork tot ons hoogwaardig kwaliteitsdrukwerk en eventueel begeleiding tot aan de (golf)kartonmachine. Wij leveren uw drukwerk al sinds 1987 aan de (golf)kartonindustrie in heel Europa.

Precisiedrukwerk is gegarandeerd dankzij onze unieke 8-kleuren preprintmachine (Bobst  FP96S-8 – 2,5m breed/8kleuren +lak). Elke verpakking  is uniek en krijgt daarom alle aandacht om een uitstekend resultaat te behalen en te waarborgen. Bekijk hier welke druklengtes mogelijk zijn.

Vertrouwen

Doordat we op dezelfde golflengte zitten als u, spreken we dezelfde taal en leidt dit tot een resultaat waar zowel u als wij blij van worden. U zult al snel een gevoel krijgen van Partnership!

Een samenwerking tussen partners schept al snel vertrouwen. Uw vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel! Wij zien onze klanten graag terug komen. In samenwerking met Rudico en Pulse  kunnen wij op het gebied van flexografie alles bieden.  De voorbereiding om tot een goed drukresultaat te komen is het allerbelangrijkst.

Wij -als Felco- kunnen u diverse proefmaterialen aanbieden, denk hierbij aan digitale 3D modellen / Mockups / GMG’s en kleuruitmonsteringen op het juiste substraat. Het voordeel hiervan is dat u al goed kunt beoordelen of het artwork goed tot zijn recht komt op de stanstekening.

Door middel van onze fotospectraalmeter, automatisch inkt doseersysteem en webscan over volle baan breedte (elke afslag wordt gecontroleerd), kunnen wij de kwaliteit ook bij repeat orders waarborgen!

Geen toeval

Door te investeren in de beste drukpers en in opleidingen van onze medewerkers, laat Felco niets aan het toeval over. Onze vakmensen begeleiden en controleren het drukproces van begin tot eind en sturen waar nodig direct bij. Zo garanderen wij een optimale kwaliteit en snelle levering.

Om een gestandaardiseerde werkmethode te kunnen waarborgen en een zo goed mogelijk welzijn voor mens en milieu te realiseren beschikt Felco over een ISO 9001:2015 en FSC® certificaat en wordt er volgens de richtlijnen van ISO 14001 22000 en DFTA richtlijnen gewerkt. Tevens is de Rudico Group lid van de EFTA.

Consistent. Altijd.

FSC® Certificaat

ISO Certificering

Heb je vragen of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op