Skip to main content

Front-office Felco

Technical Sales Manager

Pieter-Bas Kofman

Na mijn grafische opleiding in Utrecht ben ik gestart bij Felco BV.
Ik ben begonnen in de productie, waar ik verantwoordelijk was voor de inkten en werkzaam als flexodrukker.
Daarna heb ik een aantal jaren gewerkt op de afdeling Werkvoorbereiding.
Na 6 jaar werkvoorbereiding ben ik (Technical) Sales Manager geworden. Dit doe ik inmiddels 15 jaar.
Door het plezierige contact met klanten, leveranciers en collega’s ga ik elke dag met veel plezier en energie naar mijn werk.
Naast mijn werk speel ik tennis en ben ik trainer van het volleybalteam van mijn zoon.

pb.kofman@felco.nl
+31 6 27 01 80 77

Sales Support

Joyce Martello

De wensen van de klant zo goed mogelijk vertalen naar ons productieproces, om vervolgens samen tot een kwalitatief (eind)product te komen. Dat vind ik belangrijk! Daarom is de service en ondersteuning richting mijn klant van groot belang. En natuurlijk de samenwerking met mijn collega´s.

De grafische sector beviel mij vanaf de eerste kennismaking. Elke verpakking is uniek. Elke keer weer een nieuwe uitdaging. Dat is één van de redenen dat ik na al die jaren nog steeds werkzaam ben in de sector. Doordat ik al 25 jaar bij de Rudico Group werk, is het erg mooi om te zien hoe door de jaren heen de Flexografie zich heeft ontwikkeld. In 2012 heb ik de overstap gemaakt van Rudico Artwork en Prepress naar Felco Preprint, de zuster binnen de Rudico-Group.
Tot op de dag van vandaag ben ik werkzaam in de functie Werkvoorbereiding/Sales.

j.martello@felco.nl
+31 6 55 83 53 65

Graphical Services

Marcel Wechgelaer

Op de PreprintedLiner Flexodrukmachine zijn de mogelijkheden met onze 8-kleuren + Vernis heel erg uitgebreid. Natuurlijk starten we bij Felco met de wensen van de klant. Technische oplossingen bedenken binnen het budget van de opdracht en tegelijkertijd rekening houden met allerlei technische zaken, is wat ik dagelijks met plezier doe. Dat kan over kleur gaan, de beste papierkeuze of het plaatsen van een afslagblokje voor de golfkartonproductie. Advies en verkoop gaan daarbij hand in hand.

Na mijn Grafische opleiding ben ik in 1987 in dienst getreden bij Felco. PrePrintedLiner bedrukken in Flexo voor golfkarton stond toen nog in de kinderschoenen. Mijn ervaringen en bijdrage tot de hoogwaardige drukresultaten van tegenwoordig, zet ik dagelijks om in meerwaarde voor onze klanten. In mijn functie ben ik de spil tussen klanten en onze techniek. Een mooie mix van PrePrintedLiner-deskundige en verkoop. Geen dag is hetzelfde. Dat houd ons scherp.

Manager Bedrijfsbureau

Eric Elijzen

In mijn huidige rol als hoofd bedrijfsbureau, zorg ik samen met ons team ervoor dat alle orders op tijd en foutloos bij onze klanten geleverd worden. Daarbij geven we advies en ondersteunen we waar nodig. Al bijna 30 jaar maak ik deel uit van het Felco team. Ik heb dus ook onze oude machine nog meegemaakt. De overstap jaren gelden van 3 ploegen naar 5 ploegen en een nieuwe machine had toen grote impact op de organisatie. Nu brengt het ons al vele jaren stabiliteit en betrouwbaarheid in onze dienstverlening. De ontwikkelingen in techniek en het steeds weer effectiever werken is een proces wat natuurlijk nooit ophoud.

Voordat ik in 1991 bij Felco startte heb ik 5 jaar bij Smurfit Kappa Lona gewerkt, opgeteld heb ik 35 jaar ervaring met golfkarton en PrePrint.
In mijn vrije tijd geef ik voerbaltraining, loop ik regelmatig hard en schaats ik graag in de winterperiode.

e.elijzen@felco.nl
+31 6 53 82 23 64

Back-office Felco