Skip to main content

FTA Europe Award

By 12 mei 2022juni 1st, 2022Nieuwsbericht

2e Prijs beste drukkers Europa

Op 5 mei 2022 vierden Karianne Jonker (Alg. Dir.), Edwin van Gijtenbeek (Productiemanager) en Rutger Cobussen (Productie) de ontvangst van de 2e prijs van de Europese Diamond Awards. De FTA Europe organiseerde op 5 mei de vierde editie van de Diamond Awards in Milaan, Italiƫ.

De vakjury heeft de uitmuntendheid in flexografie van de beste van de beste drukkers in Europa beoordeeld en gewaardeerd. Tweede worden maakt Felco en Rudico-Group heel trots en tegelijkertijd ook ambitieus om in de volgende editie eerste in Europa te gaan worden. Met onze klanten als grootste winnaar en de beste kwaliteit denkbaar. Iedere dag opnieuw!

In UNA Hotels Expo Fiera Milano Italiƫ woonden maar liefst 370 gasten uit de flexo-industrie in Europa de bijzondere viering van de uitreiking van de Awards bij.

De finalisten van Diamond Awards zijn winnaars van nationale flexocompetities en specifiek de nationale Awards van ATEF (ES), ATF Flexo (FR), ATIF (IT), EFTA Benelux en FIA UK. Dit maakt de drukkerijen die deelnemen aan de Diamond Awards echt de topdrukkers in Europa.

Homepage Blog