Skip to main content
Algemeen Directeur

Karianne Jonker

Bij Rudico Group krijgen cijfers kleur doordat we mooie verpakkingen maken en alles leveren om hiertoe te komen. Verhalen maken cijfers en met cijfers maken we weer nieuwe verhalen. In mijn leven vóór Rudico heb ik als accountant ervaren dat cijfers alles behalve saai zijn. Met juist voldoende kennis van product, markt en ontwikkelingen, maken we met cijfers nieuwe plannen voor de toekomst. En dat vind ik het mooie van mijn werk. Met gemotiveerde vakmensen en tevreden stakeholders als beloning.

Vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en vrienden. In het weekeinde vind je mij vaak langs de lijnen van het korfbalveld. Mijn kinderen aanmoedigen en coachen blijft leuk. Op de racefiets of mountainbike blijf ik fit en maak ik mijn hoofd vrij.

k.jonker@rudico.nl
+31 6 52 85 00 12

HR Manager

Annemarie van de Burgt

Werken bij Rudico is werken bij een dynamische organisatie met betrokken en gedreven professionals met passie voor het vak. Als HR aansluiten bij de doelstellingen van Rudico en daar waar nodig het verschil kunnen maken. Vanuit mijn rol als HR Businesspartner lever ik hier met plezier een bijdrage aan. De begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling en veranderingsprocessen, samen met het management, geven mij energie.

Hardlopen in mijn vrije tijd wissel ik graag af met samen erop uit met mijn gezin en gezellig eten met vrienden. Avondje uit eten of cabaret? Ik ga mee!

a.vandeburgt@rudico.nl
+31 313 67 92 14

Controller

Robert Douma

r.douma@rudico.nl
+31 313 67 92 16

KAM Manager

Jeroen Martina

Met een passie voor het grafisch vak vanuit de schoolbanken begonnen bij Felco. Van daaruit doorgegroeid en nu werkzaam voor de drie BV’s van de Rudico Groep. Met collega’s van productie tot en met directie werken aan verbetering en professionalisering is het mooie aan mijn werk. Beheersing van de processen en normen vormen het fundament van voorspelbare kwaliteit.

In mijn vrije tijd geniet ik van goede afwisseling tussen sporten, zoals hardlopen en fitness, en lekker kokkerellen.

j.martina@rudico.nl
+31 313 67 92 00

Medewerkers Rudico-Group

Front-office Rudico Artwork Prepress

Operations Manager

Erwin Meinsma

Vrijwel mijn hele werkzame leven heb ik in de Grafische Verpakkingsbranche gewerkt. Artwork en Prepress diensten gemanaged voor kleinere opdrachtgevers en ook internationale Brand-Owners. Ons team van specialisten motiveren en inspireren om steeds weer het beste uit onszelf in dienst te stellen van klantbelangen. Meerwaarde creëren voor onze klanten, dat is mijn dagelijkse driver.
In mijn vrije tijd geniet ik van rake klappen uitdelen op de golfbaan, weer of geen weer. Samen met ons gezin er op uit of gezellig samen eten maakt voor mij de week compleet.

e.meinsma@rudico.nl
+31 6 55 15 33 81

Sales Manager

Rob Straver

Samen met onze klanten het best haalbare resultaat behalen vraagt aandacht en kennis. Gestelde kaders of soms een beperkt budget maakt dat tot een erg leuke uitdaging. Nieuwe relaties kennis laten maken met de ongekende mogelijkheden die we bieden maakt mijn functie divers en dat is precies de drijfveer om elke dag met plezier onderweg te zijn.

Voordat ik in de sales startte, maakte ik onderdeel uit van ons productieproces. Daarbij heb ik veel drukafnames in verschillende drukkerijen begeleid. De opgedane kennis ervaren onze relaties als nuttig en waardevol en niet bij iedere organisatie als vanzelfsprekend in een sales-functie.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan sport en leuke dingen doen, lekker eten of terrasje pakken.
Vakanties vier ik regelmatig in zuid Italië. Mi amo Sicilia.
Ciao

r.straver@rudico.nl
+31 6 21 80 71 97

Business Development

Marthin Flokstra

Mijn “slaapkamer” was de ruimte achter een gordijntje in het atelier van mijn vader. Ik zag als kind talloze ontwerpen en werktekeningen. Mijn liefde voor het grafische vak heeft wel eens de stempel “grafofiel” gedragen. Dat Rudico al in de zeventiger jaren klant van mijn vader was, kan alleen Rudico-collega Cees de Jonge nog bevestigen.

Mijn 36 jaar ervaring is gelijkelijk verdeeld over Offset en Flexo. Innovatie in Flexo inspireert mij. Niet zo maar genoegen nemen met de status quo. Ontwikkeling vindt plaats buiten de comfortzone. Dat geldt voor mens en bedrijf. Ik ben trots en blij dat ik bij mag dragen aan het succes van Rudico. Waardecreatie voor onze klanten zijn de bouwstenen van een gezonde toekomst.

O ja, in mijn grafofiele profiel past toch ook nog tijd voor racefietsen, fotografie, houtbewerking en lezen.

m.flokstra@rudico.nl
+31 6 57 88 52 50

Account Manager

Arnold Visser

Mijn functie als Accountmanager is extra gevarieerd omdat ik tegelijkertijd hoofd bedrijfsbureau ben. Op deze zeer dynamische afdeling , werk ik samen met een goed op elkaar ingespeeld team. Hen motiveren, kennis overdragen en klanten ondersteunen doe ik met veel plezier. Ik houd mij bezig met alle facetten van onze interne processen, maar ook met het afstemmen daarvan op de processen bij onze klanten. Mooi van ons Flexo-vak is dat je altijd blijft leren. Kracht van de Rudico-Group is dat de kennis van Artwork, Repro , Drukken en alles rondom de Flexo-drukmachine van Felco in ons bedrijf aanwezig is.

Mijn hele werkzame leven ben ik actief met verpakkingen en Repro in de Flexografie. Dat zijn al aardig wat jaartjes. Ik ben begonnen in de kartonnage en al snel bij Rudico beland en verschillende functies bekleed. Naast kartonnage ben ik mij ook gaan specialiseren in de flexibele verpakkingen.

Wat ik allemaal leuk vind voor ontspanning is te veel om op te noemen. Hoog op het lijstje staan lekker wandelen en fietsen voor de fysieke gezondheid. Lekker eten, drinken en ontspannen met een boek op de bank voor de geestelijk gezondheid. Daarnaast zet ik mij in voor veel vrijwilligerswerk voor de verenigingen bij ons in het dorp.
Dit ben ik.

a.visser@rudico.nl
+31 6 15 87 68 65

Orderbegeleider

John Martijnse

Sport is voor mij heel belangrijk. Iedere dag weer het beste uit mezelf halen hoort bij sport. Iedere dag zet ik die energie in voor mijn contacten met onze klanten. Ik geniet daarvan. De wisselende en dynamische werkzaamheden van deze baan hebben ervoor gezorgd dat ik nog lang niet uitgekeken ben bij Rudico.

Al sinds begin jaren 90 ben ik werkzaam bij Rudico en heb ik verschillende functies uitgeoefend. De laatste tien jaar ben ik als account executieve voor diverse klanten de vaste, vertrouwde contactpersoon.

Fietsen en het gezin is “my way of life ”. De racefiets wissel ik regelmatig af met mijn gravelbike of mountainbike. Ik fiets duizenden kilometers per jaar in onze mooie omgeving op de Veluwe en daarbuiten.
Laat me weten of ik iets voor u kan doen!

j.martijnse@rudico.nl
+31 313 679 262

Orderbegeleider

Monique Coulier

In de afgelopen 10 jaar heb ik bij Rudico het grafische vak geleerd. Ik leer nog iedere dag. In de periode daarvoor heb ik verschillende inkoop en verkoop functies vervult, met de affiniteit van verpakkingen.

In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan de paardensport, waarin ik nog steeds actief deelneem aan de dressuur wedstrijden.

m.coulier@rudico.nl
+31 313 679 208

Technical Sales Manager

Jan ter Haar

Mijn hele werkzame leven heeft zich in de grafische branche afgespeeld. Met name Flexografie is altijd mijn speelveld geweest. Ben begonnen in een flexo-drukkerij waar ik de eerste jaren als flexodrukker werkzaam ben geweest. We hadden daar te maken met een zeer divers productenpalet met evenzoveel unieke uitdagingen. Deze periode heeft mij veel specifieke ervaring opgeleverd. Deze kennis heeft mij veel profijt gebracht bij de uitvoering van latere jobs. Daarna ben ik voor de bekendere repro huizen in Nederland werkzaam geweest om uiteindelijk bij Rudico te belanden. Aantrekkelijk aspect van Rudico voor mij is dat er een flexo-discipline werd toegevoegd namelijk de kartonnage industrie. Rudico bestrijkt alle takken van de flexo markt waardoor mijn rol in de technisch sales zeer gevarieerd en aantrekkelijk is.

j.terhaar@rudico.nl
+31 6 46 06 15 05

Orderbegeleider

Nick Vreven

n.vreven@rudico.nl
+31 313 679 265

Accountmanager

Cor Boeren

Je hebt Kartonboeren, Inktboeren, Stempelboeren en mijn naam is Cor Boeren. Vanaf 1984 ben ik werkzaam in de Flexo-grafische industrie. De eerste 13 jaar in de golfkartonwereld en de laatste 23 jaar bij Rudico als accountmanager. Vele jaren ben ik langere perioden gedetacheerd als account manager om onze klanten van heel dichtbij te begeleiden in de soms complexe processen.
In al die jaren heb ik vele aspecten van de Flexografie voorbij zien komen. Ik vind het fijn om onze klanten te ondersteunen daar waar zij het nodig hebben.

In mijn vrije tijd mag ik graag hardlopen en wandelen met mijn vrouw en onze beide hondjes.

c.boeren@rudico.nl
+31 6 55 83 50 92

Orderbegeleider

Martijn Veldman

m.veldman@rudico.nl
+31 313 679 299

Back-office Rudico Artwork Prepress

Front-office Felco

Technical Sales Manager

Pieter-Bas Kofman

Na mijn grafische opleiding in Utrecht ben ik gestart bij Felco BV.
Ik ben begonnen in de productie, waar ik verantwoordelijk was voor de inkten en werkzaam als flexodrukker.
Daarna heb ik een aantal jaren gewerkt op de afdeling Werkvoorbereiding.
Na 6 jaar werkvoorbereiding ben ik (Technical) Sales Manager geworden. Dit doe ik inmiddels 15 jaar.
Door het plezierige contact met klanten, leveranciers en collega’s ga ik elke dag met veel plezier en energie naar mijn werk.
Naast mijn werk speel ik tennis en ben ik trainer van het volleybalteam van mijn zoon.

pb.kofman@felco.nl
+31 6 27 01 80 77

Sales Support

Joyce Martello

De wensen van de klant zo goed mogelijk vertalen naar ons productieproces, om vervolgens samen tot een kwalitatief (eind)product te komen. Dat vind ik belangrijk! Daarom is de service en ondersteuning richting mijn klant van groot belang. En natuurlijk de samenwerking met mijn collega´s.

De grafische sector beviel mij vanaf de eerste kennismaking. Elke verpakking is uniek. Elke keer weer een nieuwe uitdaging. Dat is één van de redenen dat ik na al die jaren nog steeds werkzaam ben in de sector. Doordat ik al 25 jaar bij de Rudico Group werk, is het erg mooi om te zien hoe door de jaren heen de Flexografie zich heeft ontwikkeld. In 2012 heb ik de overstap gemaakt van Rudico Artwork en Prepress naar Felco Preprint, de zuster binnen de Rudico-Group.
Tot op de dag van vandaag ben ik werkzaam in de functie Werkvoorbereiding/Sales.

j.martello@felco.nl
+31 6 55 83 53 65

Graphical Services

Marcel Wechgelaer

Op de PreprintedLiner Flexodrukmachine zijn de mogelijkheden met onze 8-kleuren + Vernis heel erg uitgebreid. Natuurlijk starten we bij Felco met de wensen van de klant. Technische oplossingen bedenken binnen het budget van de opdracht en tegelijkertijd rekening houden met allerlei technische zaken, is wat ik dagelijks met plezier doe. Dat kan over kleur gaan, de beste papierkeuze of het plaatsen van een afslagblokje voor de golfkartonproductie. Advies en verkoop gaan daarbij hand in hand.

Na mijn Grafische opleiding ben ik in 1987 in dienst getreden bij Felco. PrePrintedLiner bedrukken in Flexo voor golfkarton stond toen nog in de kinderschoenen. Mijn ervaringen en bijdrage tot de hoogwaardige drukresultaten van tegenwoordig, zet ik dagelijks om in meerwaarde voor onze klanten. In mijn functie ben ik de spil tussen klanten en onze techniek. Een mooie mix van PrePrintedLiner-deskundige en verkoop. Geen dag is hetzelfde. Dat houd ons scherp.

Manager Bedrijfsbureau

Eric Elijzen

In mijn huidige rol als hoofd bedrijfsbureau, zorg ik samen met ons team ervoor dat alle orders op tijd en foutloos bij onze klanten geleverd worden. Daarbij geven we advies en ondersteunen we waar nodig. Al bijna 30 jaar maak ik deel uit van het Felco team. Ik heb dus ook onze oude machine nog meegemaakt. De overstap jaren gelden van 3 ploegen naar 5 ploegen en een nieuwe machine had toen grote impact op de organisatie. Nu brengt het ons al vele jaren stabiliteit en betrouwbaarheid in onze dienstverlening. De ontwikkelingen in techniek en het steeds weer effectiever werken is een proces wat natuurlijk nooit ophoud.

Voordat ik in 1991 bij Felco startte heb ik 5 jaar bij Smurfit Kappa Lona gewerkt, opgeteld heb ik 35 jaar ervaring met golfkarton en PrePrint.
In mijn vrije tijd geef ik voerbaltraining, loop ik regelmatig hard en schaats ik graag in de winterperiode.

e.elijzen@felco.nl
+31 6 53 82 23 64

Back-office Felco

Front-office Pulse

Manager Operations

Harald Zijlstra

Vol enthousiasme gekoppeld aan ruim 25 jaar ervaring in onze branche heb ik geleerd dat het erg belangrijk is dat onze medewerkers op de juiste manier worden gecoacht en gefaciliteerd om zich volledig te kunnen inzetten voor onze klanten. “een tevreden medewerker is een tevreden klant”

Pulse Anilox Cleaning heeft het reinigingsconcept om U in geheel Europa te voorzien van een stabiel hoog rasterwals volume. Dit leidt tot een reductie in Uw huidige aanloopkosten, permanente kleurzekerheid, met als gevolg een constante hoge drukkwaliteit. Als U meer wilt weten over ons totaal concept neem gerust contact op.

In mijn vrije tijd speel ik graag een potje tennis, daarnaast staan we als ouders met veel plezier onze beide zoons aan te moedigen langs het voetbalveld.

h.zijlstra@aniloxcleaning.nl
+31 6 52 77 24 37

Sales

Chris Wolters

c.wolters@aniloxcleaning.nl
+31 6 83 89 39 93

Service Team Pulse