Skip to main content

Projectbegeleiding Verpakkingen

By 18 februari 2022februari 21st, 2022Nieuwsbericht

Ook nog een verpakking

Werk met focus en overtuiging aan je product. Voortdurend verbeteren of misschien kansen zien voor een geheel nieuw product. Een nieuwe markt misschien zelfs, dat is helemaal te gek! Dat is geen nieuws maar dagelijkse realiteit voor ondernemers en ondernemingen. Eenmaal uitzoomend vanuit de focus van productontwikkeling blijkt de keuze van een passende verpakking vaak niet eenvoudig. Het bepalen van de uitstraling en positioneren van de wenselijke of noodzakelijke content op de verpakking evenmin. Vooral kleinere ondernemers kunnen laagdrempelige praktische ondersteuning van professionals daarbij goed gebruiken.

Aron Scheppink is onder meer eigenaar van Sportsbalm, Profesional Muscle Care. In zijn directe omgeving zag Aron behoefte aan dermale toediening van spierverzorging bij wielrenners. Wielrenners zijn keihard voor zichzelf en vragen het uiterste van hun spieren. Aron ontwikkelde 4 verschillende body gels voor sporters die gezonde spieren als de basis voor hun prestatie zien. Aron vond bij Rudico de gewenste specialisatie op het gebied van verpakkingen.

Rudico begeleidt

Rudico staat vooral bekend om uitmuntende kennis van kartonnen en flexibele (folie) verpakkingen. Dat wij steeds vaker projecten met verpakkingsvraagstukken succesvol begeleiden is minder bekend. Met Projectbegeleiding brengen we alle betrokken partijen in het verpakkingsproces bij elkaar in bijvoorbeeld een Pre-Productie meeting. We stellen doelen, leggen normen vast en bewaken de voortgang. Na productie evalueren we de modellen. Indien nodig stellen we verbeteracties op voor een volgende productierun. Voor Aron hebben we zijn schetsontwerp uitgewerkt tot drukgerede print-ready-data. Dat daarbij het uitwerken van alle noodzakelijke ingrediƫnten van de 4 body gels tot een uniforme layout de grootste uitdaging is, zal voor verpakkingsspecialisten geen verrassing zijn.

Wil je eens vrijblijvend informeren of de dienstverlening van Rudico ook voor jouw bedrijf van toegevoegde waarde zou kunnen zijn dan vraag je eenvoudig om een oriƫnterend gesprek.

 

Homepagina Blog