Skip to main content

Process control in printing

Pulse Anilox Cleaning  ontzorgt drukkerijen in het optimaal reinigen van rasterwalzen. Dit zorgt voor een constant volume van Uw rasterwalsen met als resultaat een voorspelbare productie een constante hoge drukkwaliteit, plus kostenbesparing.

Ons advies en de begeleiding komen voort uit jarenlange ervaring in Flexo en andere druktechnieken. Alle producten zijn ontwikkeld met maximale aandacht voor milieu en slimme reinigingsmethoden

Op deze pagina vindt u uitgebreide informatie over onze producten en diensten. Heeft u ernstig vervuilde rasterwalsen en direct hulp nodig? Gebruik dan onderstaande rode knop!

Direct contact

Reinigingsmiddelen

Dagelijkse reiniging

Deep Cleaning

Periodieke reiniging

Total Anilox Cleaning Concept (TACC)

Systematische ondersteuning

TRESU

kamerrakelsysteem

Met het TRESU kamerrakel systeem is de afdrukkwaliteit constant en reproduceerbaar. Perfecte reiniging van de anilox roller met hogedrukreinigingsprocedure en u zult over het algemeen weinig onderhoud verrichten. Het TRESU-zegel zorgt voor de hoogste afdichtingskwaliteit en de langste levensduur op het gebied van LICHTGEWICHT CARBON KAMERRAKELSYSTEMEN.

Bent U toe aan Proces control in printing mag het inklink systeem niet aan Uw drukmachine ontbreken.

TRESU F10 iCon met ViscoFlow

De F10 iCon is een innovatieve oplossing voor veilige, stabiele en gecontroleerde inktcirculatie – met eenvoudige bediening en verhoogde productie-output. De F10 iCon is ook uitbreid baar als een upgrade van uw bestaande apparatuur en werkt op tal van substraten, waaronder plastic, folie, film, karton en papier.

Door een stabiele inktstroom, druk en viscositeit te handhaven, garandeert de F10 iCon optimale puntversterkingswaarden. De F10 iCon is geschikt voor lange runs en garandeert een constante hoge afdrukkwaliteit tijdens de hele productie.

Overige producten

Borstels

Pulse Anilox Cleaning levert diverse BORSTELS voor het reinigen van clichés van inkt op waterbasis, voor het reinigen van keramische rasterwalsen en voor het reinigen van clichés van solvent inkten.

Rakelmessen

De waarde van een goed rakelmes wordt vaak onderschat: zowel bij het flexodrukproces en het coaten als bij diepdruk en lamineren is dit een belangrijk element. De RAKELMESSEN VAN PULSE ANILOX CLEANING zijn met en zonder voorgeslepen facet en lamel beschikbaar. Het assortiment bestaat uit rakelmessen van koolstof- en roestvaststaal, met een keramische coating of van kunststof/polyester.

Neem voor meer productinformatie contact met ons op. wij staan u graag te woord.

Consistent. Altijd.

ISO Certificering

Heb je vragen of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op