Front-office Pulse

Manager Operations

Harald Zijlstra

Vol enthousiasme gekoppeld aan ruim 25 jaar ervaring in onze branche heb ik geleerd dat het erg belangrijk is dat onze medewerkers op de juiste manier worden gecoacht en gefaciliteerd om zich volledig te kunnen inzetten voor onze klanten. “een tevreden medewerker is een tevreden klant”

Pulse Anilox Cleaning heeft het reinigingsconcept om U in geheel Europa te voorzien van een stabiel hoog rasterwals volume. Dit leidt tot een reductie in Uw huidige aanloopkosten, permanente kleurzekerheid, met als gevolg een constante hoge drukkwaliteit. Als U meer wilt weten over ons totaal concept neem gerust contact op.

In mijn vrije tijd speel ik graag een potje tennis, daarnaast staan we als ouders met veel plezier onze beide zoons aan te moedigen langs het voetbalveld.

h.zijlstra@aniloxcleaning.nl
+31 6 52 77 24 37

Sales

Qais Salim

Techniek heeft ons leven de afgelopen decennia geweldig beïnvloed en krijgt een steeds prominenter rol in ons leven. Vaak leuker, comfortabeler en ook veiliger. Nieuwsgierig naar wat techniek voor ons kan betekenen, ben ik opgeleid in de automotive. De mens staat bij mij centraal en de techniek pas ik graag toe als gereedschap om de doelen te bereiken. Al snel kwam ik erachter dat sales in een technisch bedrijf het beste bij mij past.
Na 7 jaar key-accountmanager bij CES (fabrikant van sluitsystemen en toegangscontrole) te zijn geweest, was ik toe aan nieuwe uitdagingen. Pulse is internationaal actief in de technisch complexe grafische branche. Deze combinatie inspireert mij om mens en techniek op basis van gedeeld belang met elkaar te verbinden. Vragen van klanten en meer vertalen naar oplossingen waarmee resultaten geboekt worden. Dat is wat ik het liefste doe.

In mijn vrije tijd mag ik graag reizen, lezen en golfen. Bel of mail me voor vrijblijvende nadere kennismaking, potje golfen of een kop koffie.

q.salim@aniloxcleaning.nl
+31 6 18 92 90 12

Service Team Pulse