Front-office Pulse

Manager Operations

Harald Zijlstra

Vol enthousiasme gekoppeld aan ruim 25 jaar ervaring in onze branche heb ik geleerd dat het erg belangrijk is dat onze medewerkers op de juiste manier worden gecoacht en gefaciliteerd om zich volledig te kunnen inzetten voor onze klanten. “een tevreden medewerker is een tevreden klant”

Pulse Anilox Cleaning heeft het reinigingsconcept om U in geheel Europa te voorzien van een stabiel hoog rasterwals volume. Dit leidt tot een reductie in Uw huidige aanloopkosten, permanente kleurzekerheid, met als gevolg een constante hoge drukkwaliteit. Als U meer wilt weten over ons totaal concept neem gerust contact op.

In mijn vrije tijd speel ik graag een potje tennis, daarnaast staan we als ouders met veel plezier onze beide zoons aan te moedigen langs het voetbalveld.

h.zijlstra@aniloxcleaning.nl
+31 6 52 77 24 37

Technical Sales Manager

Jaap Otten

Meer als 43 jaar in de verpakkingsindustrie en drukindustrie werkzaam. Deze ervaring en kennis geeft de wetenschap dat ieder probleem in Flexo op te lossen is, als je goed met elkaar communiceert. Om zo een meerwaarde voor onze klanten te creëren. Werk zelf graag met proactieve mensen die gezamenlijk een doel willen bereiken.

In mijn vrije tijd onderneem ik graag fietstochten met mijn vrouw. Gezellig een hapje eten met vrienden is ook een terugkerend ritueel. Ben verder een enthousiast voetballiefhebber.

j.otten@aniloxcleaning.nl
+31 6 55 83 54 34

Sales Manager

Arno Jager

a.jager@aniloxcleaning.nl
+31 6 54 26 74 14

Service Team Pulse