Skip to main content

Webcenter | Workflow en Online Proofing

Webcenter bied je 24/7 overzicht en controle over de complexe processen in de packaging industrie. Met Webcenter initieer en begeleid je de ontwikkeling van Artwork, bewerkingen in de Prepress fase tot en met het in productie geven van Flexo Drukplaten. Met Life Cycle Management in WebCenter start je zelf nieuwe projecten . Alle projectinformatie op één plek online beschikbaar. Per project selecteer je de grafische leveranciers die exclusief via WebCenter onder jouw regie met elkaar communiceren.

Tijdens de ontwikkeling van Artwok hebben afdelingen zoals Marketing, Legal, Productspecialisten, Technisch Management en Traffic allemaal hun eigen specifieke rol in de organisatie van de Brand-Owner. In de Supply Chain sluiten ook het Design, Bureau, de Prepress, de Drukker en de Verpakker aan. In WebCenter krijgen alle partijen  een eigen rol in de beoordeling van Online Proofing. Met de geavanceerde “compare functie” is steeds te zien welke correcties zijn uitgevoerd. Met status-tracking zie je in welke fase het project zich bevindt. Vraag vrijblijvend een demonstratie aan of download de whitepaper Webcenter 24/7 Controll uit onze Kennisbank.

Webcenter | Online Flexoplaten

Met WebCenter is ons bedrijf voor jou 24/7 geopend. Ben je een Drukker met een eigen Repro afdeling? Of ben je een Prepress specialist die zelf geen platen (meer) maakt? Dan ken je de kneepjes van het vak. Je bestelt dan eenvoudig online Flexoplaten bij Rudico. We inventariseren vooraf gezamenlijk hoe het proces ingericht moet worden. Zodra we de specificaties van de bestanden die je upload kennen, is het bestellen van drukplaten kinderlijk eenvoudig en snel. Je hebt voor het gebruik van Webcenter zelf geen licentie nodig. Kijk hoe het precies werkt in de whitepaper in onze Kennisbank of download Online Flexoplaten .

Zelf Online Opmaken

Met QuickBoxEasy (QBE) ontwerp je zelf een verpakking met een eenvoudige bedrukking. Zelf een eenvoudige opdracht even maken gaat vaak sneller dan een briefing schrijven. Herkenbaar? Ben je werkzaam bij een Flexodrukkerij? Produceert jouw drukkerij kartonnen dozen? Dan is QBE voor jou waarschijnlijk de juiste oplossing. Download voor meer informatie de whitepaper QBE Zelf Opmaken uit onze Kennisbank.

Heb je vragen of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op