Skip to main content

Front-office Rudico Artwork Prepress

Operations Manager

Erwin Meinsma

Vrijwel mijn hele werkzame leven heb ik in de Grafische Verpakkingsbranche gewerkt. Artwork en Prepress diensten gemanaged voor kleinere opdrachtgevers en ook internationale Brand-Owners. Ons team van specialisten motiveren en inspireren om steeds weer het beste uit onszelf in dienst te stellen van klantbelangen. Meerwaarde creëren voor onze klanten, dat is mijn dagelijkse driver.
In mijn vrije tijd geniet ik van rake klappen uitdelen op de golfbaan, weer of geen weer. Samen met ons gezin er op uit of gezellig samen eten maakt voor mij de week compleet.

e.meinsma@rudico.nl
+31 6 55 15 33 81

Sales Manager

Rob Straver

Samen met onze klanten het best haalbare resultaat behalen vraagt aandacht en kennis. Gestelde kaders of soms een beperkt budget maakt dat tot een erg leuke uitdaging. Nieuwe relaties kennis laten maken met de ongekende mogelijkheden die we bieden maakt mijn functie divers en dat is precies de drijfveer om elke dag met plezier onderweg te zijn.

Voordat ik in de sales startte, maakte ik onderdeel uit van ons productieproces. Daarbij heb ik veel drukafnames in verschillende drukkerijen begeleid. De opgedane kennis ervaren onze relaties als nuttig en waardevol en niet bij iedere organisatie als vanzelfsprekend in een sales-functie.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan sport en leuke dingen doen, lekker eten of terrasje pakken.
Vakanties vier ik regelmatig in zuid Italië. Mi amo Sicilia.
Ciao

r.straver@rudico.nl
+31 6 21 80 71 97

Business Development

Marthin Flokstra

Mijn “slaapkamer” was de ruimte achter een gordijntje in het atelier van mijn vader. Ik zag als kind talloze ontwerpen en werktekeningen. Mijn liefde voor het grafische vak heeft wel eens de stempel “grafofiel” gedragen. Dat Rudico al in de zeventiger jaren klant van mijn vader was, kan alleen Rudico-collega Cees de Jonge nog bevestigen.

Mijn 36 jaar ervaring is gelijkelijk verdeeld over Offset en Flexo. Innovatie in Flexo inspireert mij. Niet zo maar genoegen nemen met de status quo. Ontwikkeling vindt plaats buiten de comfortzone. Dat geldt voor mens en bedrijf. Ik ben trots en blij dat ik bij mag dragen aan het succes van Rudico. Waardecreatie voor onze klanten zijn de bouwstenen van een gezonde toekomst.

O ja, in mijn grafofiele profiel past toch ook nog tijd voor racefietsen, fotografie, houtbewerking en lezen.

m.flokstra@rudico.nl
+31 6 57 88 52 50

Account Manager

Arnold Visser

Mijn functie als Accountmanager is extra gevarieerd omdat ik tegelijkertijd hoofd bedrijfsbureau ben. Op deze zeer dynamische afdeling , werk ik samen met een goed op elkaar ingespeeld team. Hen motiveren, kennis overdragen en klanten ondersteunen doe ik met veel plezier. Ik houd mij bezig met alle facetten van onze interne processen, maar ook met het afstemmen daarvan op de processen bij onze klanten. Mooi van ons Flexo-vak is dat je altijd blijft leren. Kracht van de Rudico-Group is dat de kennis van Artwork, Repro , Drukken en alles rondom de Flexo-drukmachine van Felco in ons bedrijf aanwezig is.

Mijn hele werkzame leven ben ik actief met verpakkingen en Repro in de Flexografie. Dat zijn al aardig wat jaartjes. Ik ben begonnen in de kartonnage en al snel bij Rudico beland en verschillende functies bekleed. Naast kartonnage ben ik mij ook gaan specialiseren in de flexibele verpakkingen.

Wat ik allemaal leuk vind voor ontspanning is te veel om op te noemen. Hoog op het lijstje staan lekker wandelen en fietsen voor de fysieke gezondheid. Lekker eten, drinken en ontspannen met een boek op de bank voor de geestelijk gezondheid. Daarnaast zet ik mij in voor veel vrijwilligerswerk voor de verenigingen bij ons in het dorp.
Dit ben ik.

a.visser@rudico.nl
+31 6 15 87 68 65

Orderbegeleider

John Martijnse

Sport is voor mij heel belangrijk. Iedere dag weer het beste uit mezelf halen hoort bij sport. Iedere dag zet ik die energie in voor mijn contacten met onze klanten. Ik geniet daarvan. De wisselende en dynamische werkzaamheden van deze baan hebben ervoor gezorgd dat ik nog lang niet uitgekeken ben bij Rudico.

Al sinds begin jaren 90 ben ik werkzaam bij Rudico en heb ik verschillende functies uitgeoefend. De laatste tien jaar ben ik als account executieve voor diverse klanten de vaste, vertrouwde contactpersoon.

Fietsen en het gezin is “my way of life ”. De racefiets wissel ik regelmatig af met mijn gravelbike of mountainbike. Ik fiets duizenden kilometers per jaar in onze mooie omgeving op de Veluwe en daarbuiten.
Laat me weten of ik iets voor u kan doen!

j.martijnse@rudico.nl
+31 313 679 262

Orderbegeleider

Monique Coulier

In de afgelopen 10 jaar heb ik bij Rudico het grafische vak geleerd. Ik leer nog iedere dag. In de periode daarvoor heb ik verschillende inkoop en verkoop functies vervult, met de affiniteit van verpakkingen.

In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan de paardensport, waarin ik nog steeds actief deelneem aan de dressuur wedstrijden.

m.coulier@rudico.nl
+31 313 679 208

Technical Sales Manager

Jan ter Haar

Mijn hele werkzame leven heeft zich in de grafische branche afgespeeld. Met name Flexografie is altijd mijn speelveld geweest. Ben begonnen in een flexo-drukkerij waar ik de eerste jaren als flexodrukker werkzaam ben geweest. We hadden daar te maken met een zeer divers productenpalet met evenzoveel unieke uitdagingen. Deze periode heeft mij veel specifieke ervaring opgeleverd. Deze kennis heeft mij veel profijt gebracht bij de uitvoering van latere jobs. Daarna ben ik voor de bekendere repro huizen in Nederland werkzaam geweest om uiteindelijk bij Rudico te belanden. Aantrekkelijk aspect van Rudico voor mij is dat er een flexo-discipline werd toegevoegd namelijk de kartonnage industrie. Rudico bestrijkt alle takken van de flexo markt waardoor mijn rol in de technisch sales zeer gevarieerd en aantrekkelijk is.

j.terhaar@rudico.nl
+31 6 46 06 15 05

Orderbegeleider

Nick Vreven

n.vreven@rudico.nl
+31 313 679 265

Accountmanager

Cor Boeren

Je hebt Kartonboeren, Inktboeren, Stempelboeren en mijn naam is Cor Boeren. Vanaf 1984 ben ik werkzaam in de Flexo-grafische industrie. De eerste 13 jaar in de golfkartonwereld en de laatste 23 jaar bij Rudico als accountmanager. Vele jaren ben ik langere perioden gedetacheerd als account manager om onze klanten van heel dichtbij te begeleiden in de soms complexe processen.
In al die jaren heb ik vele aspecten van de Flexografie voorbij zien komen. Ik vind het fijn om onze klanten te ondersteunen daar waar zij het nodig hebben.

In mijn vrije tijd mag ik graag hardlopen en wandelen met mijn vrouw en onze beide hondjes.

c.boeren@rudico.nl
+31 6 55 83 50 92

Orderbegeleider

Martijn Veldman

m.veldman@rudico.nl
+31 313 679 299

Back-office Rudico Artwork Prepress