Skip to main content

Workshops voor Klanten

By 11 maart 2022april 6th, 2022Kennis

Van Pigment tot Afdruk

Nu Corona ons minder beperkt in het fysiek samenkomen, vult het Rudico-agenda zich weer vrij snel met bijeenkomsten bij en met klanten. Klanten die individueel of met groepjes gretig gebruik maken van de bereidheid van Rudico om kennis te delen. Gedeeld belang voorop. Omdat ook wij als Rudico gebaad zijn bij succesvolle klanten die de projecten van hun klanten goed begrijpen en doorzien. Van intake van een order door de verkoop buitendienst, tot en met de briefing van de repro-opdracht aan Rudico. Voor ervaren medewerkers die nieuwsgierig zijn naar de nieuwste technieken en ook voor nieuwe medewerkers tijdens hun inwerkperiode.

Van “Pigment tot Afdruk” geeft de breedte weer. De klant zelf geeft aan waar een bepaalde groep, of enkele mensen, behoefte aan hebben. Rudico is geen Opleidingsinstituut en dus liggen er geen programma’s op de plank. Rudico heeft kennis paraat op elke gewenst onderwerp van pigment tot en met de afdruk. Maatwerk dus. Ieder onderdeel vraagt afstemming op de functie van de ontvanger(s). Een verkoper wil minder diepgang en meer breedte zodat hij zijn positie kan inschatten ten opzichte van zijn of haar concurrenten. De afdeling werkvoorbereiding wil juist de diepgang zodat hij of zij orders tot in de puntjes kan voorbereiden. Directeuren en managers hebben juist weer behoefte aan projectie van techniek op financieel resultaat en duiding van businessmodellen.

Met een gereedschapskist vol voorbeelden en ondersteuning van afbeeldingen, die bijna zelf het verhaal vertellen, komen we langs of we ontvangen je in Eerbeek. Dat doen we niet alleen heel graag maar ook nog met ontzettend veel plezier. We houden van ons vak. En we geloven in de kracht van gedeeld belang. Neem eens vrijblijvend contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Homepage Blog